Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
DanishEnglishGerman

Pastariget

På Frennegård, der ligger idyllisk lige udenfor Svaneke, dyrker landmand Finn Harild durumhvede. Durumhveden males til mel som indgår i pastaproduktionen, der drives af magen Susanne Bloch. Pastaen er en kvalitetspasta og det udmærker sig i både smag, bid og at den mætter dobbelt så godt som almindelig pasta.

I maj 2016 var Pastariget med i DR1’s Madmagasinet og her vandt den både smagskonkurrencen for bedste fuldkornspasta og den pasta der smagte bedst.

God kvalitetspasta kommer altså også fra Danmark.

Det er ikke Pastarigets intention at lave italiensk pasta, men dansk pasta af bedste kvalitet. Pastariget bruger hele smagspalletten og producerer pasta med smag og bl. a. ramsløg, rødbede, chili, basilikum og citron.