Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
DanishEnglishGerman

Borngros Distribution

BORNGROS DISTRIBUTION ApS er etableret i 2007.
Virksomheden sælger og distribuerer bornholmske fødevarer, primært til det bornholmske detailmarked, men også til det øvrige Danmark på traditionel grossistbasis, dvs. hele krt. af det enkelte produkt, til detailhandelen og cateringsektoren.
BORNGROS DISTRIBUTION ApS samarbejder med en lang række bornholmske fødevareproducenter og står for effektiv og konkurrencedygtig distribution.

Borngros Distributions metode er unik i Danmark, da det er det eneste sted i landet, hvor man har samlet de lokale producenter i hele fag/områder i butikkerne. Dette betyder at man har en samlet lokal branding og dermed et godt udstillingsvindue til kunder der ønsker lokale varer.

  • Vi har dybt samarbejde med vores producenter og er gode til at skelne professionelt imellem nye og små producenter med lille kapacitet og store veletablerede producenter, som selv sælger til de store kæder. På Bornholm kan vi håndtere begge dele.
  • Vi hjælper små og helt nyetablerede producenter med salgsmodning af deres produkter, så de kan gøres klar til salg i butikker. Nogle steder er vi med helt fra ide grundlag til produktet står på hylden ude hos kunderne.
  • Vi har et stærkt samarbejde med vores kunder, hvor vi udover at yde en fysisk service med opsætning og ordrehåndtering af varer i butikkerne inkl. opbygning/rettelser af fag – også er med ift. årstidernes kampagner, in-store markedsføring af nye producenter, produkter, smagsdage o. lign.