Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
DanishEnglishGerman

Lehnsgaard

I 2003 købte landmand Hans Hansen oliemøllen i Aakirkeby. Al rapsen er dyrket og forarbejdet på Bornholm. Lehnsgaard afskaller rapsfrøene, før de bliver koldpresset. Det forfiner smagen og giver olien den rene, klare gyldne farve. Lehnsgaard Rapskimolie kan bruges til al madlavning.

Lehnsgaard producerer flere forskellige specialiteter, her i blandt sennep. Rapsolieen produceres af afskallede rapsfrø, som man også kalder rapskim. Afskalningen af de sorte frøkapsler sikrer dels, at oliens indhold af vitaminer og næringsstoffer bevares intakt, og at olien får en fin afrundet, nøddeagtig, blød og mild smag.

Koldpresset Rapsolie

Koldpresset rapsolie er rig på enkelt- og flerumættede fedtsyrer, bl.a. omega-3 fedtsyrer, og er derfor en af de sundeste spiseolier, du kan få.

Vi markedsfører dette kvalitetsprodukt i flere udgaver (olie, flasker, etiketter), for eksempel:

  • Koldpresset rapsolie af bornholmske, afskallede frø. At rapsfrøene er afskallede før presning betyder, at indholdet af vitaminer og næringsstoffer bevares optimalt. Endvidere er smagen præget af, at skallen ikke presses med.
  • Koldpresset rapsolie af udvalgte, bornholmske frø. Denne kvalitets spiseolie er fremstillet på traditionel vis.
  • Koldpresset rapsolie af økologiske, bornholmske frø, der er blevet afskallede før presning. Dette indebærer, at indholdet af vitaminer og næringsstoffer bevares optimalt.

Koldpresset rapsolie er velegnet til stegning, bagning og dressinger samt marinering.

Vor rapsolie er presset og tappet på et moderne anlæg i Aakirkeby.